Početna - Poseidon Mobile Home Resort
CHECK-IN

15

lis.
CHECK-OUT

16

lis.
GUESTS

1

POSEIDON MOBILE HOME RESORT

Opustite se u našem Resortu

Poseidon Mobile Home Resort smješten je u priobalnom dijelu Makarske jednog od najljepših turističkih odredišta naše obale, zadivljujući pogled na Jadransko more ispred sebe, i riječima neopisiv pogled na vrhove planinskog masiva Biokovo, neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom.

MOBILE HOME RESORT

Naš smještaj

Poseidon Mobile Home Resort

Studio apartman 40m2

2 GUESTS

40 m2

Fresh interior design, the spacious interior of the studio apartments is equipped with a double bed, a kitchen and a bathroom of a modern and elegant design that provides the ultimate comfort during your vacation.

BOOK NOW FROM 180 €

Poseidon Mobile Home Resort

Studio apartman 30m2

2 GUESTS

30 m2

Svjež dizajn interijera, prostrana unutrašnjost studio apartmana opremljena je bračnim krevetom, kuhinjom i kupaonicom modernog i elegantnog dizajna, koji pruža maksimalnu udobnost i komfor za vrijeme vašeg odmora.

BOOK NOW FROM 180 €

Poseidon Mobile Home Resort

Adria Xline 4 Mobilna Kućica

4 GUESTS

34 m2

All mobile homes provide large terraces equipped with sitting set and deck chairs. What will really impress you is perfectly clean interior as our staff regularly take care of your safety and good impression.

BOOK NOW FROM 270 €

Poseidon Mobile Home Resort

Adria Xline 6 Mobilna Kućica

6 GUESTS

34 m2

Sve mobilne kuće dolaze s velikim terasama opremljenim sjedećom garniturom i ležaljkama.Od cijele ove ponude impresionira izrazito čista unutrašnjost, koja se redovito njeguje za Vašu sigurnost i dobar dojam.

BOOK NOW FROM 310 €
POSEIDON MOBILE HOME RESORT

Otkrijte mjesta

za posjetiti

Bilo da volite adrenalinske izazove ili „lagane“ izlete i kupanje na prekrasnim plažama, Makarska je pravi izbor za Vas.

Otkrijte ljepote Makarske kroz izlete ili aktivnosti koje nudi sami boravak u Makarskoj.

VIDI VIŠE

- your favorite place -

UKUSNA HRANA

Restoran Adrion

Moderno opremljen restoran s izlazom na terasu pruža najbolje od domaće kuhinje pripremljene od strane vrhunskih kuhara koji će truditi zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

restaurant-1
reception
GOSTOLJUBLJIVO OSOBLJE

Recepcija

Nasmijano,vedro osoblje recepcije,dočekati će Vas i informirati o bitnim detaljima kako bi Vaš boravak bio što ugodniji.Profesionalan i ljubazan tim nakon prijave,uputit će Vas u sve ono što Vam nudimo i pokazati smještaj koji ste rezervirali. Naše osoblje Vam stoji na raspolaganju kako bi ispunili sva vaša očekivanja.

Opustite se i uživajte u odmoru

NAJBOLJI SMJEŠTAJ I OSOBLJE
NOVOSTI IZ RESORTA

Blog

Novosti

Nova web stranica

READ MORE
Novosti

PONUDA GODINE

READ MORE